odborRJKragujevacПретходни период смо се бавили проблемима у вези запослених у Крагујевцу где смо имали састанке са директором РРJ "Јагодина, Крушевац, Крагујевац" Миланом Поповићем и са помоћником директора за ПЈВР "Крагујевац" Душаном Вранићем. На састанцима смо указивали на проблеме и захтевали да се исти реше тако да запослени буду задовољни као и да Предузеће не би било оштећено неким евентуалним тужбама.
Све активности Синдиката колеге из Крагујевца су испратили и увидели улогу и значај синдиката као организације где су препознали да се активним учешћем и организовањем могу изборити за своја елементарна права, те вас са поносом обавештавамо да је формиран Одбор Радне јединице "Крагујевац" Синдиката "СОЛИДАРНОСТ" Поште Србије.
Састав Одбора је следећи:
Председник: Бобан Тошовић
Потпредседник: Иван Прокић
Секретар: Сандра Матејић
За све информације и обавештења у вези са Одбором РЈ "Крагујевац" можете се обратити председнику ОРЈ Бобану Тошовићу телефоном на 064/665-79-33 (57933) или путем електронске поште на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Искористили бисмо ову прилику да позовемо колеге из Крагујевца да дају подршку изабраном Одбору јер смо свесни да бројност даје бољи положај и снагу пред послодавцем.