pravda i krivdaДана 10.04.2019. године испланирали смо посету колегама у пошти 23300 Кикинда коју смо уредно, и у складу са Споразумом о сарадњи са предузећем, најавили чак и раније од предвиђеног. Дан пре планиране посете телефонским путем смо обавештени од помоћника директора Радмиле Бабић да нам је по наредби кабинета В.Д. директора предузећа посета колегама у просторијама поште забрањена. Наравно, забрана нас није спречила да одемо до Кикинде, овог пута издат је и званичан допис радницима обезбеђења да нас не пусте у просторије поште што је и да се лично уверимо у забрану и спроведемо довело до подношење кривичне пријаве против особа које онемогућавају слободу синдикалног рада.
Иако је од стране хидорметеоролошког завода најављена киша, разговор са запосленима из поште 23300 Кикинда смо, захваљујући повољним временским условима, обавили испред поште и још једном користимо прилику да се захвалимо драгим колегиницама и колегама на топлој добродошлици и гостопримству исказаном према нама.
Кривичну пријаву можете прочитати ОВДЕ.