logo novi2Са задовољством вас обавештавамо да је, на иницијативу дела запослених, одлуком Главног одобора од 22.04.2019 године формиран Одбор РЈ "Београдски венац". У првом мандату Одбор ће чинити председник Светлана Узелац, потпредседник Ненад Ђурковић, секретар Весна Јелић као и чланови одбора Вања Новичић и Јасмина Јовановић. Не морамо да напомињемо да су сви чланови одбора са технолошких радних места и да су веома упознати са проблематиком обесправљеног и социјално угроженог радника. Одбор је формиран како би свим члановима синдиката запосленим у РЈ "Београдски венац" ефикасније пружили радно-правну заштиту. Сви чланови Синдиката "СОЛИДАРНОСТ" Поште Србије из горе поменуте РЈ који сматрају да су им повређена радна права, трпе злостављање на раду (мобинг) или имају било какве недоумице, могу се за савет или помоћ обратити Светлани Узелац на број телефона 064/665-31-83 (53183) или путем електронске поште This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.