pistaljkaПоштоване колеге,

Синдикат Солидарност Поште Србије до сада није желео да се огласи поводом највећег радничког бунта у историји Поште, да не би ни на који начин угрозио колеге које су све покренуле. Овим путем им се захваљујемо на борби, храбрости и што нису подлегли притисцима. Сво време смо свим срцем били уз све колеге који су имали храбрости да стану и искажу своје незадовољство. Комплетно руководство синдиката СОЛИДАРНОСТ као и сви чланови синдиката су у потпуности подржали исказивање незадовољства због лошег материјалног положаја и свако је као радник покушао да допринесе борби најбоље што је умео.

Што се тиче постигнутог договора сматрамо да је то максимум у овом тренутку. Верујемо да има и разочараних али је најбитније остати реалан, постигнут је велики помак и врло је јасно да је једини начин доћи до победе слога, јединство и солидарност. Сваки наредни директор биће свестан колико смо јаки када смо сложни.

Радници су постали свесни снаге коју имају!

Синдикат СОЛИДАРНОСТ ће и даље наставити да води поштену борбу за права радника!