1od5miliona

Нећемо мешати политику ни странке иако је чињеница да смо одувек као једно од најуспешнијих предузећа били политички плен! Дајемо подршку протестима који се сваке суботе огранизују у Београду. Дајемо подшку јер желимо да престане медијски мрак. У новембру 2017. године, као и више пута у току 2018. године радници Поште Србије су организовали протесте, ниједан медиј није дао простора да испричамо нашу причу, нисмо тражили подршку - већ информисаност грађана! И нас су бројали као „тамо неке људе“. Дајемо подршку јер смо дискриминисани, јер смо невидљиви у сваком погледу. Дајемо подршку јер НЕ ЖЕЛИМО НАСИЉЕ, ни на улицама, ни у породицама, ни на радном месту! Захтевамо да се сваки вид насиља најстроже казни, јер то је једини начин на који се може искоренити. Дајемо подршку јер сматрамо да судство треба одговорно да ради свој посао, не желимо, као грађани ове земље, да жмуримо на заташкавање нерешених случајева. Дајемо подршку јер не желимо да млади одлазе из Србије јер их нико не види, не чује и не поштује. Дајемо подршку јер желимо да живимо пристојно од свог рада!